Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 15 februari 2013

Gehaakte babyschoentjes

De gebreide babyschoentjes op mijn blog zijn een van de meest aangeklikte patroontjes. Deze week kreeg ik een mailtje van Jacqueline die dit populaire schoentje heeft omgetoverd tot een haakpatroon! Ze zijn heel erg leuk geworden....


Je kunt ze terug vinden op haar blog Jacq's haakwerk en zo, waar je een link vind naar het patroon van het slofje. Superleuk in de aardbeien-versie, maar alle andere kleurencombi's kunnen natuurlijk ook!

Dank je wel Jacqueline, voor het uitwerken van het haakpatroon! Op het blog van Jacqueline vind je nog veel meer haakpatroontjes.

7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, de pageviews rijzen de pan uit ;-0 Je had me al gewaarschuwd (ha, ha) Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke slofjes !! Geweldig!! Dankjewel Jeanet en Jacq

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. He wat grappig! Ik heb er ook zelf een haakpatroontje van gemaakt. (anders dan deze). Omdat je in de trein niet zo makkelijk kunt breien maar wel kunt haken.

   http://hatseflatser.blogspot.nl/2013/02/nog-meer-slofjes.html

   Verwijderen