Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 25 februari 2013

Op pad!

Wat een treurnis vandaag, het is zo grijs en koud. Omdat het weer niet echt meewerkt besloten we er maar even op uit te trekken. Die ene vrije middag maar even benutten :-)

We besloten naar Intratuin te gaan, natuurlijk voor alle voorjaarsbloeiertjes - maar ook omdat je er samen een bakje koffie kan doen. We verlekkerden ons aan de narcissen, bakkruudjes, blauwe druifjes en andere vrolijke bolletjes die buiten hun kopjes nog niet echt naar buiten durven steken.
En vergaapten ons ook aan al interieur en tuin-ideetjes, kregen er nog meer creatieve ideeën van en lieten het bezinken bij een kopje koffie. Met de jonge dames mee zaten we natuurlijk niet echt rustig - wat een geklepper (heerlijk als je 12/13 bent)!!


Dit is de buit! Die kransen, daar horen jullie meer van!


En wat nieuw groen hadden we ook nodig, ook dit wordt vervolgd....

Bij de buren, Kesteloo, haalden we nog wat plantuitjes en zaadjes - het kan maar in huis zijn, toch? Da's gewoon om mezelf wat op te kikkeren!


Om een beetje in de lente-stemming te komen: een haakpatroontje van een narcis! Deze gehaakte Narcis vind je bij 'l heure bleue, met een Nederlandse beschrijving.

2 opmerkingen:

  1. Als ik naar je kransen en de gehaakte narcis kijk vraag ik me af of wij hetzelfde idee hebben........ Groetjes, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi van blog naar blog gin ik maar ik moest ff een berichtje achter laten, wat ben jij crea Bea.
    Ik ben net begonnen met bloggen en merk gauw dat het zo leuk is,maar ook heel veel tijd kost haha want ik blijf bij elke blog hangen , groetjes en ik ben je 850 ste volger:-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...