maandag 25 februari 2013

Op pad!

Wat een treurnis vandaag, het is zo grijs en koud. Omdat het weer niet echt meewerkt besloten we er maar even op uit te trekken. Die ene vrije middag maar even benutten :-)

We besloten naar Intratuin te gaan, natuurlijk voor alle voorjaarsbloeiertjes - maar ook omdat je er samen een bakje koffie kan doen. We verlekkerden ons aan de narcissen, bakkruudjes, blauwe druifjes en andere vrolijke bolletjes die buiten hun kopjes nog niet echt naar buiten durven steken.
En vergaapten ons ook aan al interieur en tuin-ideetjes, kregen er nog meer creatieve ideeën van en lieten het bezinken bij een kopje koffie. Met de jonge dames mee zaten we natuurlijk niet echt rustig - wat een geklepper (heerlijk als je 12/13 bent)!!


Dit is de buit! Die kransen, daar horen jullie meer van!


En wat nieuw groen hadden we ook nodig, ook dit wordt vervolgd....

Bij de buren, Kesteloo, haalden we nog wat plantuitjes en zaadjes - het kan maar in huis zijn, toch? Da's gewoon om mezelf wat op te kikkeren!


Om een beetje in de lente-stemming te komen: een haakpatroontje van een narcis! Deze gehaakte Narcis vind je bij 'l heure bleue, met een Nederlandse beschrijving.

2 opmerkingen:

  1. Als ik naar je kransen en de gehaakte narcis kijk vraag ik me af of wij hetzelfde idee hebben........ Groetjes, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi van blog naar blog gin ik maar ik moest ff een berichtje achter laten, wat ben jij crea Bea.
    Ik ben net begonnen met bloggen en merk gauw dat het zo leuk is,maar ook heel veel tijd kost haha want ik blijf bij elke blog hangen , groetjes en ik ben je 850 ste volger:-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...