Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 19 februari 2013

Tijdloze babyslofjes

Van Marieke kreeg ik pas een mail dat ze heel oude brei-boekjes heeft gevonden, maar daarin o.a. een lief patroontje van een babyschoentje. Graag plaats ik een linkje!


Gaaf dat een patroontje uit "Margriet breit" van de jaren '40/'50 gewoon nog meegaat! Je kunt op het blog Boon en Staak het patroontje terugvinden. Marieke heeft nog veel meer oude patroontjes gevonden en zal wekelijks een oud patroontje op haar blog zetten. Regelmatig kijken dus! 


Een soortgelijk patroontje plaatste ik al eerder, naar het idee van de oma van Ans.

4 opmerkingen:

 1. Ik ga meteen even kijken!

  groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn moeder, die 86 jaar oud is, breit al jaren babyslofjes uit de Margriet van lang geleden. Ze breit ze niet alleen voor baby's, maar ook voor grotere kinderen. Zelfs volwassenen dragen sloffen die door mijn moeder zijn gebreid. Hoeveel paar ze al heeft gebreid is niet na te gaan, maar dat moeten er al meer dan duizend zijn!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk gebreide babyslofjes alleen heb ik er helaas weinig tijd en geduld voor.. Ik vond via google de webshop http://www.baby-slofjes.net hele leuke babyslofjes, Heeft iemand ervaring met deze webwinkel? Met vriendelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...