Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 5 februari 2013

Valentijn

Hoewel ik weer volop aan het werk ben, ben ik nog niet helemaal de oude. Poeh, af en toe een hoestbui die te horen moet zijn tot in Groningen! De inspiratie komt maar langzaam, de energie ook. Dus permitteer ik me een kopie-logje van vorig jaar....

Het zal je niet ontgaan zijn: Valentijnsdag komt er aan. Hartjes overal. Jammer dat het zo'n commercieel gebeuren is geworden. Je kan altijd nog zelf iets maken voor je lief - zoals dit kussen. (Doet het ook prima op de tiener- of kinderkamer!)
Benodigdheden:
100 gram Bravo (acryl), 150 Brazilia/Salsa (sprietjesgaren) en naalden 8. Ik breide met een dubbele draad (1 Bravo en 1 Sprietjesgaren) volgens telpatroon in tricotsteek. Het is beslist niet moeilijk, maar even opletten bij het meerderen en minderen.


Manlief naaide voor mij een binnenkussen met een ritsje en ik vulde het met schuimrubbervlokken.
Nu in Valentijnsrood, maar in elk soort garen en kleur te breien. Sprietjesgaren heb ik in vele kleuren op voorraad, acryl ook!5 opmerkingen:

 1. Een heel mooi hart!
  Je man naaide een binnenkussen?
  Dat hoor je niet vaak :-)

  Maar hij is mooi geworden en zo te zien lekker zacht....

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je hier nog niet horen hoesten! ;) Is ook lastig met één oor dicht van de verkoudheid! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, ik had een vraagje:

  Hoe krijg je die linkjes onder je bericht?
  You May Also Like:

  beerinnetje@hotmail.com

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel beterschap, meidje en we wachten wel totdat je helemaal hersteld bent. groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh dat hoorde ik vanmorgen vroeg ,jouw hoestbui, ik dacht dat het onweer was, geintje, doe rustig, wat niet kan als zelfstandig ondernemer en moeder of andersom, Beterschap
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...