Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 22 februari 2013

Beenwarmers

O jongens, wat is het toch koud!!!! Ik weet het, de dagen worden langer, sneeuwklokjes steken hun kopjes boven de grond, lammetjes worden geboren, maar het is nog zo koud......!

Ik wil zo graag een beetje lente... en toen zag ik deze beenwarmers. Gewoon in vrolijke kleuren, maar toch lekker warm!


Hippe broek erbij, en tóch lekker warm! Deze komen van het leuke blog van Ponnekeblom.

4 opmerkingen:

 1. Die zijn inderdaad superleuk!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook heeeeeel graag lente!
  Leuke beenwarmers. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, maar toch maar voor de winter 2013/2014 hé
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk. Tegen de tijd dat ik ze af heb is het lente. Echt, ik duim!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...