Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 26 februari 2013

Deken

Deze geweldig mooie deken haakte Ans voor SIBOL. Ze maakte gebruik van een gratis patroon op Ravelry dat Butterfly Garden heet.Het patroon is geschreven in het Engels, en er staat geen haakschema bij. Dat vind ik zelf niet zo handig - ik haak graag van een teltekening. En Ans maakte er een voor ons!


(klik voor een vergroting)


Op deze site vind je het originele patroon!
Wil je meer weten over SIBOL? Dan klik je hier.

5 opmerkingen:

 1. Mooi! Dat patroontje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi patroontje!
  Maar lijkt me wel moeilijk toe...

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kleurrijke deken!
  Leuk patroontje!
  groetjes van Jettie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanet, ik zie je blog voor het eerst en vind het er leuk, gezellig en kleurrijk uitzien. Omdat ik je gehaakt sprei op het web tegenkwam ben ik een kijkje gaan nemen. En dat ga ik zeker vaker doen! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...