Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 10 februari 2013

Handwerkbeurs

Het aftellen is nu echt begonnen, nog minder dan een week en dat gaan we weer genieten van ons jaarlijkse uitje naar de Handwerkbeurs in Zwolle.

De handwerkbeurs bestaat dit jaar 10 jaar en is wel een beetje place-to-be voor handwerkend Nederland. De beurs begint overigens al a.s. donderdag en duurt tot volgende week zondag. Het is voor ons een giga-reis vanuit het zuidwesten, maar we nemen die 2 x 3½ uur reistijd voor lief (haakseltje mee in de trein). 

Deze week ontving ik al dit boekje, om de voorpret te vergroten!


Lekker snuffelen om te kijken welke exposanten en workshops er zijn, alvast eens een website bezoeken, kortom: voorpret! Heerlijk om op de beurs te zijn als bezoeker, zonder verplichtingen - kijken wat collega's aanbieden, snuffelen aan handwerken waar ik niet zo intensief mee bezig ben (maar overigens wel zou willen). 

Ondertussen nestel ik me nog even op de bank - nieuw projectje onderhanden.....lekker kleur!10 opmerkingen:

 1. Ik ben ook van plan om tegaan. Voor mij is het een kleine 3 kwartier rijden. De week erna is het creaweekend in Hardenberg. Hier heb je ook wel wat wolletjes en zo, maar voornamelijk kaarten/scrapbooken. Maar wel leuk voor de stempels enzo. Dus dat worden 2 leuke weekenden.
  Jullie veel (reis)plezier.

  Groetjes, Agnes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er nog nooit van gehoord!! En toch is het niet aan de andere kant van NL voor mij. (1 1/2 uur met de auto) Toch eens even googlen.

  Leuke tip Jeanet!!!!

  fijne zondag nog, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga een vriendinnetje vragen of ze mee wil! Vanaf hier een half uurtje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou graag willen gaan als het voor mij ook erg ver weg vanaf het zuiden hier(Eindhoven ongeveer),maar mag helaas donderdag en vrijdag de gehele dag werken en dan zal het er de zaterdag ook wel niet van komen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit jaar hoop ik dit mee te maken:
  Creatieve Hobby- & Handwerkdagen. 21 t/m 23 Maart 2013
  Brabanthallen 's-Hertogenbosch
  en
  Breidag en Haakdag: het hipste event van Nederland! Vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2013 Nieuwegein
  Groeten, Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor mij is Zwolle ook niet ver, maar ik moet ook werken en zaterdag een verjaardag in Vlissingen. Nu zie ik bij de opmerking van Creariet dat er in maart nog mogelijkheden zijn. Maar, niet te geloven, dan hebben we 2 weken vakantie gepland: in Zeeland :-(.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verrassend leuke vrolijke kleuren heb jij op je naald staan!
  Ik ben benieuwd wat het wordt, ik word er in ieder geval vrolijk van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van mn man toegangskaart gekregen en een treinkaartje..alvast voor mn verjaardag. zaterdag kom ik dus ook naar de beurs. zin in..nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van mn man toegangskaart gekregen en een treinkaartje..alvast voor mn verjaardag. zaterdag kom ik dus ook naar de beurs. zin in..nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen