Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 4 februari 2013

Vaatdoek

Blèh, ik voel me nog als een vaatdoek.....


Maar de kids moesten vroeg op vanmorgen, er ligt een stáááápel bestellingen voor de verkleedkleding te wachten met carnaval voor de deur, manlief heb ik besmet, dus er zit niets anders op dan met een paar paracetamol toch maar aan de slag te gaan.

Om maar in stijl te blijven:


Deze leuke gebreide vaatdoekjes vind je terug bij Marikari, Gebreid van een wat dikkere katoen (probeer de nieuwe Catania Grande eens!).

7 opmerkingen:

 1. En dan toch handwerkinspiratie zoeken hè...
  Beterschap, alleen het hoognodige doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met je taken vandaag. En dan maak je me toch weer aan het grinniken met je vaatdoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe nog maar rustig aan voor zover je winkel dat toelaat, beterschap!
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Probeer lekker rustig aan te doen en beterschap!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap Jeanet, ook voor Ali.

  Groetjes, Mirelle

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...