Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 4 februari 2013

Vaatdoek

Blèh, ik voel me nog als een vaatdoek.....


Maar de kids moesten vroeg op vanmorgen, er ligt een stáááápel bestellingen voor de verkleedkleding te wachten met carnaval voor de deur, manlief heb ik besmet, dus er zit niets anders op dan met een paar paracetamol toch maar aan de slag te gaan.

Om maar in stijl te blijven:


Deze leuke gebreide vaatdoekjes vind je terug bij Marikari, Gebreid van een wat dikkere katoen (probeer de nieuwe Catania Grande eens!).

7 opmerkingen:

 1. En dan toch handwerkinspiratie zoeken hè...
  Beterschap, alleen het hoognodige doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met je taken vandaag. En dan maak je me toch weer aan het grinniken met je vaatdoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe nog maar rustig aan voor zover je winkel dat toelaat, beterschap!
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Probeer lekker rustig aan te doen en beterschap!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap Jeanet, ook voor Ali.

  Groetjes, Mirelle

  BeantwoordenVerwijderen