Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 7 februari 2013

Hartje

Zo tegen de tijd van Valentijn horen ze er zeker bij, maar hartjes kunnen altijd, hoor!

Dit hartje vond ik op het blog van Busy Bessy, met een uitgebreide Nederlandse beschrijving:


Mooi romantisch in het wit, ook als kasthangertje met een beetje lavendel erin!

En deze blijven mijn favoriet: Hartjes van Karin aan de HaakEnne, dankzij jullie hartverwarmende reactie voel ik me al weer wat beter dan gisteren!5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je je weer wat beter voelt!
  En wat zijn die hartjes lief zeg!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel proberen goed uit te zieken hoor. ik moet je nog steeds betalen, niet vergeten hoor maar eerst maakte ik tot drie keer een fout met de tancode ; toen wist ik mijn wachtwoord niet meer. Ik ben ook een oen hoor. En nu ben ik je banknummer kwijt. het bedrag iss 9,70 dat weet ik nog wel. Wil je me je banknummer geven???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb eerst even je vorige berichtje gelezen. Dat is vervelend! Er gaat hier een griep rond die ook erg blijft hangen (bij mij ook helaas). Beterschap!
  Superleuke hartjes, ik ben er ook gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap Jeanet en veel hartelijke wensen voor jou!
  Prachtig zijn deze warme hartjes.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een moois laat jij ons zien
  fij dat je het deelt met ons

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...