Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 4 januari 2021

Wie durft in 2021?

Vorig jaar vroeg ik in januari wie het nogmaals durfde 

Heel veel mensen durfden toen wel en ik ben een heel jaar in de weer geweest om naast de collectie in de winkel elk kwartaal een heleboel strengetjes te verven voor het verrassingsabonnement.

En nu 2021 zó anders start heb je misschien nog wel wat meer durf nodig (en anders ik wel) maar ik vraag het toch! We weten absoluut nog niet hoe dit jaar gaat lopen, maar misschien hebben we wel héél veel tijd om te handwerken én te verven, wie zal het zeggen?

Dus aan het begin van dit nieuwe jaar 2021 vraag ik het weer: wie durf




Wie durft zich dit jaar 4 x te laten verrassen met een streng handgeverfgaren?


We hebben voor 2021 weer 3 opties!



 1. Abonnement Sokkengaren - basis:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. De samenstelling van de wol is 75% wol, 25% polyamide - 420 meter op 100 gram. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2021. Inschrijven kan tot 31 maart 2021, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 75,00)




 2. Abonnement Sokkengaren - luxe:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd. Deze garens zijn luxer dan die van het basis-abonnement: exclusievere en/of zachtere garens, bijzondere verf-technieken, etc. Maar áltijd geschikt én genoeg om er sokken van te breien (minstens 20% polyamide voor de slijtvastheid).

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2021. Inschrijven kan tot 31 maart 2021, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 89,00)




3. Abonnement Luxe garen:

Misschien durf je wat méér? Of heb je niks met sokken breien? Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x een streng luxe, handgeverfd garen. Dit garen kan van alles zijn, van heel dun of juist wat dikker, geschikt voor sjaals, kollen, mutsen en nog veel meer (maar géén sokkenwol). Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.
De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. We kiezen voor luxe materialen als bijv. merino, zijde en alpaca.

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2021. Inschrijven kan tot 31 maart 2021, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier
(inclusief 4 x verzenden - € 99,00)




Ben je fan van bepaalde kleuren - of juist helemaal niet? Geef dat dan aan op het bestelformulier. 
Ik ga er van uit dat je kunt haken én breien, maar heb je voorkeur voor een bepaalde techniek, dan mag je dat ook aangeven!
Bestel je vanuit Duitsland of België? Dan betaal je éénmaal € 9,00 toeslag voor de extra verzendkosten. 











3 opmerkingen:

  1. Ktijg je per keer 4x 100 gr of 1x 100gr.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je me vandaag blij gemaakt Jeanet!! Ik zat wat te staren naar de grote sneeuwvlokken en beslis om toch even de post uit de brievenbus te halen ... en er zit een doos in uit Arnemuiden 🤔. Door deze rare C-periode was ik helemaal vergeten dat ik me had ingeschreven voor het verrassingspakket. Wat ben ik blij met deze mooie gekleurde streng, helemaal de kleur die ik opgaf bij mijn bestelling 😃. De zon ging er gelijk van schijnen in Nijlen, België. Groetjes, Carla

    BeantwoordenVerwijderen