Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 30 januari 2021

LOTR

Bij mij thuis lopen er een paar flinke LOTR-fans rond. Voor wie deze afkorting niet zoveel zegt kan deze blogpost gerust overslaan, voor wie bij namen als Gandalf, Frodo, Mordor, Sauron, of Glorfindel een wereld opengaat moet maar doorlezen 😉.
Met deze deken maak je echte Lord of the Rings-fans geweldig blij! Het Engelse patroon kun je kopen via Ravelry, het is een ontwerp van de Zweedse Lotta Lundin. Een behoorlijk karwei maar je beloning is eeuwige dankbaarheid van de liefhebber. Ik heb het even aan zoonlief laten zien, die is flabbergasted. Maar hij zal toch minstens tot mijn pensioen moeten wachten voor ik er aan begin en dat duurt nog even...........


Als je toch gaat kijken naar het patroon, dan moet je zéker even verder kijken naar de ontwerpen van deze Lotta Lundin. Het zijn - naast deze deken - allemaal wanten in bepaalde thema's. Ben je op zoek naar dat ene ontwerp voor die bijzondere fan? Dan zeker hier even kijken!2 opmerkingen:

  1. Oooo wat een prachtige deken. Een flink werk maar idd dan neb je ook wel wat. Ik zal hem hier maar niet laten zien hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poeh, dat ziet er ingewikkeld uit en ik brei niet... Maar wel fantastisch! En die wanten zijn ook leuk (vast niet alleen die van Shaun het schaap). Met zulke kadootjes kun je mensen echt heel blij maken. Zo haakte ik eens een Harry Potter knuffeltje voor m'n dochter ;)

    BeantwoordenVerwijderen