Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 16 januari 2021

Winter!

Heerlijk! De eerste vlokjes vallen....... Ze blijven nog niet overal met veel overtuiging liggen maar dat doet er niet toe. Een beetje opwinding voel ik nog steeds als er witte dingetjes dwarrelen. Vanavond regent het alweer warm water hier, dus maar even genieten van het moment 😁. Het leidt in elk geval lekker af!

Voor deze sneeuwbui zal het niet meer helpen maar er komen vast nog meer winterse dagen - en anders volgens jaar wel. Het is best een geruststellende gedachte dat ondanks alle perikelen in de wereld het gewoon weer lente wordt, straks. Maar eerst die winter!




Wij hebben zát patronen van prachtige warme mutsen!
Je vindt ze allemaal hier


En mocht die winter nou toch nog doorzetten óf die avondklok gaat er komen: dan brei je er nog wat wanten , Labedissen of een fijne sjaal bij! Of zo'n heerlijk kolletje......
Geniet van het winterse weer!

( Pfffttt...... dit is toch drie keer niks. Zo'n donkere, stille winkel met prachtige winterwolletjes...)











3 opmerkingen:

  1. Bij ons ligt het alleen op het zand en de struiken. Ik vind het altijd zo mooi. Ik had de kinderen graag sneeuwpret gegund maar helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier gisteravond een heel dun laagje. Nog even gauw naar buiten met de buurkinderen om te genieten.
    De eerste, blauwe muts is mijn favoriet. Nu pas een hoofdband gehaakt, aar die muts ga ik ook zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. PS: mooie plaatjes van je winkel en de sneeuw. Hopelijk weer gauw een gevulde winkel!

    BeantwoordenVerwijderen