Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 16 januari 2021

Winter!

Heerlijk! De eerste vlokjes vallen....... Ze blijven nog niet overal met veel overtuiging liggen maar dat doet er niet toe. Een beetje opwinding voel ik nog steeds als er witte dingetjes dwarrelen. Vanavond regent het alweer warm water hier, dus maar even genieten van het moment 😁. Het leidt in elk geval lekker af!

Voor deze sneeuwbui zal het niet meer helpen maar er komen vast nog meer winterse dagen - en anders volgens jaar wel. Het is best een geruststellende gedachte dat ondanks alle perikelen in de wereld het gewoon weer lente wordt, straks. Maar eerst die winter!
Wij hebben zát patronen van prachtige warme mutsen!
Je vindt ze allemaal hier


En mocht die winter nou toch nog doorzetten óf die avondklok gaat er komen: dan brei je er nog wat wanten , Labedissen of een fijne sjaal bij! Of zo'n heerlijk kolletje......
Geniet van het winterse weer!

( Pfffttt...... dit is toch drie keer niks. Zo'n donkere, stille winkel met prachtige winterwolletjes...)3 opmerkingen:

 1. Bij ons ligt het alleen op het zand en de struiken. Ik vind het altijd zo mooi. Ik had de kinderen graag sneeuwpret gegund maar helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier gisteravond een heel dun laagje. Nog even gauw naar buiten met de buurkinderen om te genieten.
  De eerste, blauwe muts is mijn favoriet. Nu pas een hoofdband gehaakt, aar die muts ga ik ook zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PS: mooie plaatjes van je winkel en de sneeuw. Hopelijk weer gauw een gevulde winkel!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...