Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 6 januari 2021

Rafiki

Mijn leverancier hielp me deze dagen herinneren aan een actie die we 5 jaar geleden hielden met die mooie kleur unicat Rafiki, weten jullie dat nog?  



Dochterlief had sponsors nodig voor haar Kenia-project en we zochten naar wegen om een mooi bedrag te sparen voor een kleine school in Voi. De unicat-leverancier werkte voor 200% mee en op basis van een paar illustraties kwam ze met een unieke kleur unicat, die we Rafiki doopten (= vriend, naar de eigenwijze baviaan uit de film The Lion King)



De kleur bleek een schot in de roos! En wat een enorme reacties kregen we 😍. De bollen waren toen niet aan te slepen en Rafiki is veruit de meest verkochte unicat-kleur ever! Er werden in de afgelopen jaren zoveel mooie projecten mee gemaakt, en nog steeds is de kleur ontzettend actueel met het oker, warm oranje en blauw:


Sjaal in Filethaken, patroon krijg je bij aanschaf van deze kleur. Even vermelden op het bestelformulier!

Olivia kol van Jellina met bordeauxrode merino





Leuk om te weten: het project loopt nog steeds! En de kleur is nu nog steeds te krijgen in allerlei lengtes. 


Gebreide omslagdoek, patroon bij aanschaf van deze kleur - even vermelden op het bestelformulier


Gehaakte Calypso-sjaal


De kleur Rafiki bestel je hier (in verschillende lengtes verkrijgbaar) - en als je een mooi project hebt gemaakt met deze kleur dan nodig ik je uit om een foto te plaatsten in de Draadjes en Praatjes-groep!















2 opmerkingen:

  1. Tjee, is dat alweer 5 jaar geleden?! Wat leuk dat je dit nog steeds kunt bestellen, en het is echt een prachtige kleurencombinatie. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind hem zo mooi, is deze nog steeds te bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen