Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 28 januari 2021

Kleurig

Op deze ontzettend sombere dag (nog geen lampje uit geweest, hier) heb ik vanmiddag even de verfpannen aangezet! Niet te lang en niet te veel maar net genoeg om met de kleurtjes de donkerte van buiten een beetje te verjagen......


Ik had nog wat kale socksblanks en vooral wat nieuwe pigmentjes, die moesten nodig eens uitgeprobeerd worden. Ik begon - zoals altijd - veel te laat dus het zijn geen stapels geworden. Ook het drogen zal nog best een poosje in beslag nemen maar zodra de lapjes klaar zijn komen ze zéker in de webshop.


Daar knap je toch van op?














4 opmerkingen:

  1. Hier wordt je vrolijk van. Gezelliger dan constant alleen in de winkel en alles verschuiven en zo. Hier is ook constant een lamp aan geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar wordt ik zeker blij van. Zo'n sombere dag, dit zien maakt vrolijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zo'n inkijkje bij het verfproces op deze donkere dag!

    BeantwoordenVerwijderen