Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 8 januari 2021

Onesiegurumi

In mijn "handwerk-leven" heb ik mij slechts enkele keer gewaagd aan een amigurumi-haakseltje. Ik moet nogal eens mijn werkje loslaten en dan ben ik de tel weer kwijt. En heb ik alles afgehaakt dan laat ik alles liggen in losse delen omdat ik het in-elkaar-naaien zo ontzie 😁. Voor dit laatste is nu toch een oplossing!


Sascha ontwierp een aantal schattige knuffels die je - zo goed als - uit 1 stuk kunt haken. 
Een nieuwe manier van Amigurumi's haken, waarvoor je niets in elkaar hoeft te naaien!
Alle onderdelen worden aan één stuk in elkaar gehaakt. Je kunt de patronen bestellen in de webshop van Sascha. De Onesiegurumi's kunnen uiteraard van heel veel verschillende garens gehaakt worden. Kom gerust langs als "straks" de winkel weer open mag (ik vrees echter dat het nog even gaat duren). Heb je garen nodig maar vind je het niet in de webshop? Mail gerust naar info@blij-dat-ik-brei.nl 
Bellen mag uiteraard ook maar ik ben niet altijd in de winkel, soms ben ik (extra) aan het werk bij mijn andere job. Ik probeer elke dag de bestellingen klaar te maken en de mailbox door te spitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten