Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 26 januari 2021

Ballen

De ene dag is de andere niet. Na een paar dagen intensief werken bij de andere job had ik gisteren mijn dipje. Ergens tussen mijn schouderbladen voel ik een stelletje vastgetrokken spieren die ik alleen voel bij flinke stress (huh?). Van het nieuws werd ik ook niet bepaald vrolijk (wie wel) en al met al vind ik het best lastig om op dit moment alle ballen hoog te houden. De toko alleen online draaiend houden is op zijn minst een eh, "uitdaging" en het ontbreken van een beetje perspectief geeft wel eens een slapeloze nacht. Maar wie heeft dat niet, he?

Een klein lichtpuntje! Ik kreeg vandaag mijn eerste vaccinatie erin gejast, hoera! Het begin is er....

Om in het thema "ballen hooghouden" te blijven: eentje uit de oude doos:


Práchtige bal, je vindt de blogpost uit 2012 hier

En hét ultieme stress-balletje, kun je héél hard mee gooien naar iedereen en geen ruit gaat aan diggelen en geen waterkanon dat er voor aangezet wordt....


Deze blogpost vind je hier












3 opmerkingen:

  1. Houd vol Jeanet , je ben een kanjer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb heb hem verschillende keren gehaakt ook om cadeau te doen.
    Altijd een succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Begrijpelijk hoor. Hopelijk heb je het een beetje van je af kunnen schrijven. Die ballen zijn heel leuk. Zeker de bovenste voor een kindje met een rammeltje er in.

    BeantwoordenVerwijderen