Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 4 januari 2021

Wie durft in 2021?

Vorig jaar vroeg ik in januari wie het nogmaals durfde 

Heel veel mensen durfden toen wel en ik ben een heel jaar in de weer geweest om naast de collectie in de winkel elk kwartaal een heleboel strengetjes te verven voor het verrassingsabonnement.

En nu 2021 zó anders start heb je misschien nog wel wat meer durf nodig (en anders ik wel) maar ik vraag het toch! We weten absoluut nog niet hoe dit jaar gaat lopen, maar misschien hebben we wel héél veel tijd om te handwerken én te verven, wie zal het zeggen?

Dus aan het begin van dit nieuwe jaar 2021 vraag ik het weer: wie durf
Wie durft zich dit jaar 4 x te laten verrassen met een streng handgeverfgaren?


We hebben voor 2021 weer 3 opties! 1. Abonnement Sokkengaren - basis:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. De samenstelling van de wol is 75% wol, 25% polyamide - 420 meter op 100 gram. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2021. Inschrijven kan tot 31 maart 2021, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 75,00)
 2. Abonnement Sokkengaren - luxe:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd. Deze garens zijn luxer dan die van het basis-abonnement: exclusievere en/of zachtere garens, bijzondere verf-technieken, etc. Maar áltijd geschikt én genoeg om er sokken van te breien (minstens 20% polyamide voor de slijtvastheid).

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. 

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2021. Inschrijven kan tot 31 maart 2021, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 89,00)
3. Abonnement Luxe garen:

Misschien durf je wat méér? Of heb je niks met sokken breien? Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x een streng luxe, handgeverfd garen. Dit garen kan van alles zijn, van heel dun of juist wat dikker, geschikt voor sjaals, kollen, mutsen en nog veel meer (maar géén sokkenwol). Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.
De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. We kiezen voor luxe materialen als bijv. merino, zijde en alpaca.

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2021. Inschrijven kan tot 31 maart 2021, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier
(inclusief 4 x verzenden - € 99,00)
Ben je fan van bepaalde kleuren - of juist helemaal niet? Geef dat dan aan op het bestelformulier. 
Ik ga er van uit dat je kunt haken én breien, maar heb je voorkeur voor een bepaalde techniek, dan mag je dat ook aangeven!
Bestel je vanuit Duitsland of België? Dan betaal je éénmaal € 9,00 toeslag voor de extra verzendkosten. 2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...