Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 27 januari 2021

Nog meer Surprise!

Het ontvangen van pakketten in een gesloten winkel is een ware uitdaging! Levertijden wijken soms flink af van wat aangekondigd wordt. Hoewel er op mijn deur én ramen briefjes hangen dat pakketten om de hoek - tenslotte woon ik bijna in die winkel - mogen worden afgegeven en ook de buren-winkeliers die wel open zijn bereid zijn wat aan te nemen, gebeurt het met regelmaat dat iets niet afgeleverd wordt. Gelukkig zijn de vaste chauffeurs wel bekend maar af en toe gaat het ook flink mis. Afijn, gemopper helpt helemaal niet (bellen naar het vervoersbedrijf overigens ook niet 😁). Morgen gaan we zoeken waar het pakket gebleven is....

Wat wél binnenkwam: Een heerlijk doosje surprise-unicat! Ik schreef al eerder over dit verrassingsdraadje, de meeste kleuren waren in no-time weer weg.





Je vind meer uitleg over dit garen in deze blogpost en ook de beschrijving van deze sjaal (van 2 bollen).


Van 1 bol maak je een kolletje of een kleine sjaal (bijv. de Wenteltrapsjaal van Sascha). Je kunt het ook héél goed combineren met een effen kleur (Softfun of merino), hier een sneakpeek van Anna:


Je vindt alle kleuren in de webshop. Niet vergeten: op = echt op, deze kleuren worden niet nogmaals gemaakt!











3 opmerkingen:

  1. Hier flikkeren ze de pakketjes gewoon voor de voordeur neer en scheuren weg. Gelukkig slaan onze honden altijd aan als er een bus stopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja sommige bezorgers hebben altijd haast. Als je niet thuis bent komen ze de volgende dag echt niet meer terug en kun je het zelf ergens gaan ophalen. Maar gelukkig hebben we ook hele fijne bezorgers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh, wat is die sneakpeek van Anna mooi!

    BeantwoordenVerwijderen