Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 27 januari 2021

Nog meer Surprise!

Het ontvangen van pakketten in een gesloten winkel is een ware uitdaging! Levertijden wijken soms flink af van wat aangekondigd wordt. Hoewel er op mijn deur én ramen briefjes hangen dat pakketten om de hoek - tenslotte woon ik bijna in die winkel - mogen worden afgegeven en ook de buren-winkeliers die wel open zijn bereid zijn wat aan te nemen, gebeurt het met regelmaat dat iets niet afgeleverd wordt. Gelukkig zijn de vaste chauffeurs wel bekend maar af en toe gaat het ook flink mis. Afijn, gemopper helpt helemaal niet (bellen naar het vervoersbedrijf overigens ook niet 😁). Morgen gaan we zoeken waar het pakket gebleven is....

Wat wél binnenkwam: Een heerlijk doosje surprise-unicat! Ik schreef al eerder over dit verrassingsdraadje, de meeste kleuren waren in no-time weer weg.

Je vind meer uitleg over dit garen in deze blogpost en ook de beschrijving van deze sjaal (van 2 bollen).


Van 1 bol maak je een kolletje of een kleine sjaal (bijv. de Wenteltrapsjaal van Sascha). Je kunt het ook héél goed combineren met een effen kleur (Softfun of merino), hier een sneakpeek van Anna:


Je vindt alle kleuren in de webshop. Niet vergeten: op = echt op, deze kleuren worden niet nogmaals gemaakt!3 opmerkingen:

  1. Hier flikkeren ze de pakketjes gewoon voor de voordeur neer en scheuren weg. Gelukkig slaan onze honden altijd aan als er een bus stopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja sommige bezorgers hebben altijd haast. Als je niet thuis bent komen ze de volgende dag echt niet meer terug en kun je het zelf ergens gaan ophalen. Maar gelukkig hebben we ook hele fijne bezorgers.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh, wat is die sneakpeek van Anna mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...