Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 24 oktober 2020

Speciaal

Eigenlijk heb ik niks met Halloween, maar als er dan zo'n prachtige kleur uitkomt van unicat dan zal de naam me worst zijn....!

Deze kleur komt maar heel af en toe in het assortiment. Ik heb een aantal bollen besteld die eind volgende week hier worden geleverd. De bollen hebben een extra lange lengte van 1090 meter. 

En ondertussen weten jullie het wel bij deze specials: op = op!


Marjo haakte jaren geleden deze prachtige omslagdoek in deze kleur, hij blijft práchtig!


Je vindt de kleur hier in de webshop. De bollen worden eind volgende week hier geleverd en direct daarna verstuurd. Wil je een bol ophalen in de winkel, dan is het verstandig om deze via de webshop te reserveren!



Heel fijn weekend, blijf gezond!







2 opmerkingen:

  1. Gelukkig kon ik hem nog bestellen. Ik vind deze zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi hoe het garen van de eerste foto combineert met de blaadjes van de tweede foto en vervolgens weer met de stoffen van de derde foto. Dat heb je mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen