Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 2 oktober 2020

Herfstig

Sinds ik 7½ jaar geleden mijn eerste bolletjes unicat binnen kreeg heb ik al héél veel verschillende kleuren in de winkel gehad. Op dit moment staan er meer dan 140 verschillende kleuren in de webshop en elk jaar denk ik dat er nu écht geen nieuwe kleurencombinaties meer te bedenken zijn.

Maar ja - dan kom ik dit weer tegen in het assortiment..... onweerstaanbaar voor de herfst, toch?
Práchtig, deze warme herfsttonen in combinatie met dat kaki/taupe.
Helemaal in de kleuren van nu ..... ik kan niet kiezen...

Dus heb ik snel deze kleuren weer in de webshop gezet. Dit weekend ga ik bestellen, dus als je wilt dat je als eerste zo'n mooie herfstkleur in je wolmandje hebt liggen moet je snel bestellen (levertijd ca 2 weken). Deze bollen blijven de hele winter in het assortiment en zijn te bestellen in 500-750-900-1090-1270 meter! Bovendien kun je altijd een begin- of eindbolletje bestellen als je toch nét iets meer nodig blijkt te hebben dan je eerder hebt bedacht (deze staan niet in de webshop maar kun je altijd per mail bestellen). 

Daarnaast zijn de "gouwe ouwe" herfstkleuren ook weer leverbaar of te bestellen zoals Indian Summer, Herfst, Denim Sanddorn, Hazelnoot, Helgoland, Kastanje, etc. Ook in de winkel staat nu een flinke voorraad waar je uit kunt kiezen. Woon je niet in de buurt maar wil je wel heel snel aan de slag? Mail of bel dan even, ik maak dan een foto van de winkelvoorraad!

De weersvoorspellingen zijn nogal herfstig voor komend weekend. Kom je bolletjes halen voor een lekker projectje. Ik heb zomaar het idee dat we nog een hele lange herfst en winter tegemoet gaan.....(en dat ligt zéker niet alleen aan het weer...)2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...