Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 16 oktober 2020

Opruimen!

Nou, nou, deze week liep niet bepaald zoals verwacht. Met een paar ritjes naar het ziekenhuis is de week heel gauw gevuld (alles inmiddels weer onder controle, hoor!). Maar ik ben een beetje van mijn padje af. Ik loop gigantisch achter met mijn breiwerkje - dat ik allang in de winkel wou hebben en niet te vergeten met de administratie. Het laatste heeft helaas voorrang........

Tussen de bedrijven door heb ik wel geprobeerd op te ruimen en orde te scheppen in de dozen bolletjes die ik naar het uiterste hoekje van het atelier had gegooid. Manlief werd knettergek van mijn verplaats-tactiek dus maakte ik schoon schip. Misschien brengt orde in de winkel ook wat orde in mijn hoofd 😁, hoewel de wens de vader is van deze gedachte!

Ik heb een paar pakketten gemaakt met leuke aanbiedingen van garens die de winkel gaan verlaten, het is echt van alles wat! Ik heb alle pakketten in de webshop gezet, misschien zit er iets voor je bij.

Je vind het allemaal hier op een rij.

1 opmerking:

  1. JA klopt een opgeruimd 'huis' geeft een opgeruimd hoofd. Maar ja soms is het lastig om te realiseren. Je zou zo'n pand willen hebben als het tasje van Hermelien uit Harry Potter. Succes en voorzichtig an.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...