Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 10 oktober 2020

Chaos

Wat een verrukkelijke chaos vandaag! De dag begon rustig (lekker, die warme koffie) maar naarmate het buiten donkerder en natter werd, leek het drukker te worden in de winkel. Het gebeurde dus weleens dat iemand buiten moest wachten (hartelijk dank voor het geduld!) omdat iedereen even lekker wou snuffelen tussen de wolletjes op veilige afstand. Ondertussen gingen er veel tasjes open zodat ik nog wat prachtige projectjes kon bewonderen. Ik zou dan aan alles tegelijk willen beginnen maar dat komt de chaos in mijn hoofd niet echt ten goede 😂. Deze wil ik jullie niet onthouden:


Hier werd ik weer gelijk verliefd op. Dit garen ligt al een paar weken in de winkel maar nu ik weer zo'n gebreid pandje zie wou ik hier gelijk aan willen beginnen. Of dit garen blog ik volgende week nog een keer.

Ondertussen is de winkeldeur gesloten, het is er werkelijk nog een grote bende maar volgende week zien we wel weer. Nog eerst een paar pakketjes klaarmaken. Het internet zorgt wel eens voor verrassingen, soms verschijnt er een foto in een groep of op Instagram waar ik geen weet van heb en dat zorgt weer voor onverwachte bestellingen. Populair deze week:Het zal wel door het herfstige weer komen!


En vanmorgen heb ik nog 4 nieuwe kleuren unicat toegevoegd aan de webshop.:

Deze 4 nieuwe kleuren zijn over 2 weken leverbaar. Maar nu: aan tafel! Manlief heeft heerlijk gekookt en ik kan zo maar aanschuiven. Heel fijn weekend!


3 opmerkingen:

 1. Wat een weelde aan wolletjes en ideetjes toon je ons weer!!! Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie verrassingen zijn dat.
  Heerlijke inspiratie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n dag. Al zullen jullie ook weer blij zijn dat hij voorbij is.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...