Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 30 oktober 2020

Alvast voor Kerst

Tjonge, wat is het nu toch snel donker 's avond he? Vooral met dit sombere weer is de overgang - voor mij althans - best groot. Als ik de winkel om 5 uur sluit begint het al een beetje te schemeren.

Het zal beslist aan deze bijzondere en onzekere tijd liggen maar ik merk in de winkel wel dat veel mensen al wat projecten voor Kerst aan het maken zijn. We realiseren ons dat we veel thuis zullen zitten deze winter en dat kun je het maar beter gezellig maken.

Deze week arriveerde de Kerst-editie van Happy Handmade Living in onze winkel. Een prachtig magazine vol sfeer ideeën voor de Kerstperiode met creatieve projecten in de breedste zin van het woord! Je vindt het magazine in de winkel en hier in onze webshop. En natuurlijk hebben we volop draadjes in de winkel om aan de slag te gaan......1 opmerking:

  1. Ja, het weer nodigt uit om met kerst bezig te zijn. Ik heb ook al wat dingen gehaakt. Er zal nog meer volgen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...