Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 24 oktober 2020

Speciaal

Eigenlijk heb ik niks met Halloween, maar als er dan zo'n prachtige kleur uitkomt van unicat dan zal de naam me worst zijn....!

Deze kleur komt maar heel af en toe in het assortiment. Ik heb een aantal bollen besteld die eind volgende week hier worden geleverd. De bollen hebben een extra lange lengte van 1090 meter. 

En ondertussen weten jullie het wel bij deze specials: op = op!


Marjo haakte jaren geleden deze prachtige omslagdoek in deze kleur, hij blijft práchtig!


Je vindt de kleur hier in de webshop. De bollen worden eind volgende week hier geleverd en direct daarna verstuurd. Wil je een bol ophalen in de winkel, dan is het verstandig om deze via de webshop te reserveren!Heel fijn weekend, blijf gezond!2 opmerkingen:

  1. Gelukkig kon ik hem nog bestellen. Ik vind deze zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi hoe het garen van de eerste foto combineert met de blaadjes van de tweede foto en vervolgens weer met de stoffen van de derde foto. Dat heb je mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...