Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 17 oktober 2020

Steekjes

Hou je ervan om veel verschillende steekjes te haken en aan het eind een mooi project klaar te hebben? Dan moet je beslist deze prachtige Baby Regenboog Steekjes Deken van Haak Maar Raak een maken. Wat een prachtig kleurverloop met allerlei verschillende bolletjes katoen - en aan het eind heb je zóveel verschillende steekjes gehaakt:


Kirsten schreef het gratis patroon helemaal uit op haar blog Haak Maar Raak, maar je kunt ook een printvriendelijke PDF kopen. Het dekentje bevat 13 verschillende steken gemaakt van ontzettend weel verschillende kleurtjes katoen. Je kunt kiezen voor de felle variant of een pastel-versie maar als je niet zo gecharmeerd bent van allerlei verschillende kleurtjes kun je uiteraard ook kiezen voor 1 kleur en alles wat daar tussen zit.
Hou je van deze kleurrijke stijl (ikke wel!), dan moet je beslist eens verder kijken op de website van Haak Maar Raak, je kunt je hart ophalen!


Alle foto's en patronen: Haak Maar Raak2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...