Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 20 oktober 2020

Let's get Trendy!

Het gaat een lange winter worden, dat is wel zeker. Morgen waaien we weer eens uit ons jasje en gaat het regenen en als dan komend weekend de wintertijd ook nog eens ingaat hebben we nog veel lange avonden voor de boeg. Niks mis mee als je zo'n leuke hobby hebt als wij, toch? 😉

Bovendien kunnen we aan de slag met sjaals en kollen, polsmofjes en warme vesten als de ramen (bijv. op scholen) in de toekomst meer open moeten om te ventileren. 


Ter inspiratie is dit nieuwe herfst/wintermagazine Let 's get Trendy met 21 nieuwe patronen. Van alles wat: haken, breien, kleding en voor het interieur. Het magazine ligt in onze winkel en is ook te bestellen via onze webshop.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...