Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 16 oktober 2020

Opruimen!

Nou, nou, deze week liep niet bepaald zoals verwacht. Met een paar ritjes naar het ziekenhuis is de week heel gauw gevuld (alles inmiddels weer onder controle, hoor!). Maar ik ben een beetje van mijn padje af. Ik loop gigantisch achter met mijn breiwerkje - dat ik allang in de winkel wou hebben en niet te vergeten met de administratie. Het laatste heeft helaas voorrang........

Tussen de bedrijven door heb ik wel geprobeerd op te ruimen en orde te scheppen in de dozen bolletjes die ik naar het uiterste hoekje van het atelier had gegooid. Manlief werd knettergek van mijn verplaats-tactiek dus maakte ik schoon schip. Misschien brengt orde in de winkel ook wat orde in mijn hoofd 😁, hoewel de wens de vader is van deze gedachte!

Ik heb een paar pakketten gemaakt met leuke aanbiedingen van garens die de winkel gaan verlaten, het is echt van alles wat! Ik heb alle pakketten in de webshop gezet, misschien zit er iets voor je bij.





Je vind het allemaal hier op een rij.





1 opmerking:

  1. JA klopt een opgeruimd 'huis' geeft een opgeruimd hoofd. Maar ja soms is het lastig om te realiseren. Je zou zo'n pand willen hebben als het tasje van Hermelien uit Harry Potter. Succes en voorzichtig an.

    BeantwoordenVerwijderen