Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 30 september 2020

Vlechtwerk

Soms maak ik mooie plannen en dan loopt het wat anders...... iets waar we tegenwoordig allemaal wel een beetje tegenaan lopen he? 😉

Zo bestelde ik heel leuk dik katoenen garen in een mooi kleurverloop. Waar ik natuurlijk niet op had gerekend is dat het pas 3 maanden later zou worden geleverd (yep! Corona-perikelen) en ik was het eigenlijk al weer een beetje vergeten. Deze week werd een doosje bezorgd dat ik niet helemaal thuis kon brengen.... ahá! 

Deze dikke vlecht is gemaakt uit 1 kleurverloop. De streng weegt 250 gram en er zit 300 meter op.
Je kunt hiermee prima breien en haken op 4-5 mm. 70% katoen en 30% polyesther - € 13,95


Eén streng is bijvoorbeeld genoeg voor zo'n leuk en stevig boodschappen-net (leuk cadeautje!)
Het Nederlandse patroon krijg je uiteraard bij je bestelling meegeleverd. De voorraad van dit bijzondere garen is echter beperkt. Het is een éénmalig assortiment en zit niet standaard in het assortiment. Maar dan heb je ook iets unieks. Natuurlijk kun je er ook bijv. kussens mee breien of mandjes haken. (Je kunt het qua dikte goed combineren met bijv. Durable Double 4)

Van dit garen zijn 6 kleur-verlopen beschikbaar. Je vindt ze allemaal in onze webshop. Omdat de voorraad weer beperkt is kun je het beste een streng reserveren via de webshop - ook als je deze wilt halen in de winkel. Dan ben je verzekerd van jouw exemplaar.

Wist je dat je via onze webshop ook iets kunt laten bezorgen op een ander adres? Misschien wil je iemand een hart onder de riem steken, een verjaardagscadeautje sturen of iets op je werk laten bezorgen? Geen probleem!

Nu gauw nog even verder met de strengetjes en pakketjes! Morgen gaat alles op de post!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten