Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 30 september 2020

Vlechtwerk

Soms maak ik mooie plannen en dan loopt het wat anders...... iets waar we tegenwoordig allemaal wel een beetje tegenaan lopen he? 😉

Zo bestelde ik heel leuk dik katoenen garen in een mooi kleurverloop. Waar ik natuurlijk niet op had gerekend is dat het pas 3 maanden later zou worden geleverd (yep! Corona-perikelen) en ik was het eigenlijk al weer een beetje vergeten. Deze week werd een doosje bezorgd dat ik niet helemaal thuis kon brengen.... ahá! 

Deze dikke vlecht is gemaakt uit 1 kleurverloop. De streng weegt 250 gram en er zit 300 meter op.
Je kunt hiermee prima breien en haken op 4-5 mm. 70% katoen en 30% polyesther - € 13,95


Eén streng is bijvoorbeeld genoeg voor zo'n leuk en stevig boodschappen-net (leuk cadeautje!)
Het Nederlandse patroon krijg je uiteraard bij je bestelling meegeleverd. De voorraad van dit bijzondere garen is echter beperkt. Het is een éénmalig assortiment en zit niet standaard in het assortiment. Maar dan heb je ook iets unieks. Natuurlijk kun je er ook bijv. kussens mee breien of mandjes haken. (Je kunt het qua dikte goed combineren met bijv. Durable Double 4)

Van dit garen zijn 6 kleur-verlopen beschikbaar. Je vindt ze allemaal in onze webshop. Omdat de voorraad weer beperkt is kun je het beste een streng reserveren via de webshop - ook als je deze wilt halen in de winkel. Dan ben je verzekerd van jouw exemplaar.

Wist je dat je via onze webshop ook iets kunt laten bezorgen op een ander adres? Misschien wil je iemand een hart onder de riem steken, een verjaardagscadeautje sturen of iets op je werk laten bezorgen? Geen probleem!

Nu gauw nog even verder met de strengetjes en pakketjes! Morgen gaat alles op de post!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...