Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 28 september 2019

Let's get warm & woolly

Ziezo, ook hier zit de werkweek erop! Ik kruip vanavond op de bank met mijn breiwerkje en het nieuwe magazine van Borgo de' Pazzi: "Let's get Warm & Wooly":


Ook dit jaar is het weer zo'n mooi exemplaar geworden! Echt voor elk wat wils, haken, breien, vesten, truien, sjaals en heel veel voor het interieur!


Ik kom het weekend wel door! Natuurlijk ligt dit leuke magazine bij ons in de winkel maar ook in de webshop is het te bestellen.


Maandag ga ik verder met het inpakken van de wolletjes voor het abonnement - enkele strengen hangen nog te drogen in de winkel omdat het niet opschoot deze week! Maandag moet alles klaar zijn voor verzending..........


Fijn weekend!


3 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke blogpost om te lezen terwijl het buiten regent. De warmte straalt er vanaf. Fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst even fijn andere dingen doen op zondag. Maandag is weer een dag voor het werk (inpakken van prachtige strengen).

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...