Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 4 september 2019

Yes! Daar is-tie!

Nou, daar is-tie dan: de Herfst! 😂
Lekker hoor, 10 graden koeler, een buitje, beetje wind - maar ook nog een béétje zomer. Helemaal goed, ik functioneer weer naar behoren....


De tuin ziet er echter nog heel zomers uit, vol met bloemen (en die hoor je zingen na zo'n bui). Daar genieten we lekker nog even van. Maar het begin is er....


Om de zomer nog een beetje vast te houden en toch al weer wat warmte te creëren is er deze vrolijke sjaal. Ik heb nog een paar pakketjes op voorraad (je krijg zowel een brei- als een haakpatroon erbij).
En van deze pakketjes kun je ook een hele leuke baby-deken maken!De goede kleuren zie je hieronder, het lampenlicht in de winkel maakt de afbeelding een beetje gelig.


Morgenavond is er weer brei- en haakclub, het belooft een gezellige volle boel te worden. Kom je ook weer?
En volgende week zaterdag is Christel weer bij ons voor een workshop Portugees breien. Er zijn nog een paar plekjes open, maar dan moet je echt heel snel zijn - vol is echt vol!2 opmerkingen:

  1. Ja het is idd echt herfstachtig, maar volgende week nog rond de 20 graden en daar ben ik toch wel blij mee hoor. Nu het 's avonds eerder donker is ben ik weer meer in de mood om winter dingen te gaan haken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi die tweede foto met de natte straat vanuit de winkel gezien.
    Ik zie het bankje waarop manlief en zoon van 't zomer zaten toen dochter en ik bij jou in de winkel waren ;-).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...