Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 20 september 2019

Zoutelande

Was je deze zomer in Zeeland en wil je een herinnering? Brei dan nog maar een keer de sokken met het schortenbont-motief "Zoutelande" of "Zierikzee" - deze toppertjes in onze collectie blijven geweldig leuk!


Deze zwart-witte van Anje zijn prachtig! Je bestelt de pakketjes in onze webwinkel. Uit 1 pakketje maak je 2 paar sokken, mits je bij het 2e paar de hoofd- en bijkleur omdraait.
Dit weekend misschien nog niet nodig maar voor je het weet hebben we échte herfst!En natuurlijk kun je ook je favoriete stofje er nog bij bestellen!


Geniet nog van de fijne na-zomer!


4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...