Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 23 september 2019

Biggetje

Tjonge, wat tolt mijn hoofd weer! Letterlijk - want mijn "oude probleempje" speelt weer een beetje op - maar niet in het minst van alle leuke dingen waar we mee bezig zijn of alle mooie, grappige projectjes  die ik weer voorbij zie schieten. Die "leuke dingen", daar hoor je later meer over. Maar een van die mooie projectjes laat ik je direct al zien:


Hier wordt je toch verliefd op? Wat een heerlijk nieuw exemplaar in de serie Lappenpoppen van Sascha. Het grappige krulstaartje, de typische pootjes en de verschillende oortjes maken dat je zo'n biggetje echt wil maken!


We hebben weer pakketjes gemaakt van deze pop (garen, oogjes en patroon) die je kunt bestelling in onze webshop.


Wil je alleen het losse patroontje bestellen? Dat kan via Ravelry of Etsy.

*********

Morgen - dinsdag 23 sept - ben ik zelf niet aanwezig in de winkel (in het kader van "al die leuke dingen" waar we mee bezig zijn). De winkel is wel gewoon open!

*******

Sinds vandaag kan ik mijn blogberichten niet meer delen op Facebook omdat iemand het heeft aangemeld als Spam of verkeerde inhoud. De berichten van meer dan 2 week zijn weggehaald, en ook oudere berichten - totaal willekeurig over welk onderwerp. Uiteraard heb ik dat aan Facebook gemeld (hoe onschuldig kunnen sokkenpatronen of knuffeltjes zijn?) maar ik heb geen idee wanneer dit weer opgelost is. Hier wordt mijn hoofd niet beter van......


5 opmerkingen:

 1. Facebook doet raar de laatste tijd! Maar dit soort dingen herstellen ze wel weer... Is vervelend maar we vinden je wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een lief varkentje....kom je naar de knit en knot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend voor je dat een oud probleem weer opspeelt. Gelukkig zijn er ook leuke dingen die je bezig houden. Het is wat als iemand jouw berichten op FB als spam heeft aangemeld. Als ik dit soort dingen hoor, ben ik weer blij dat ik vorig jaar ben gestopt met FB. Dat bevalt uitstekend. Jouw blog en veel andere blogs volg ik met plezier.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...