Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 1 oktober 2019

Wat eerder..........

Al een tijdje loop ik te dubben over hoe ik mijn werkuren wat beter kan verdelen. Aan een volle werkweek ben ik wel gewend, 's avonds aan de slag komt vaker wél dan niet aan de orde. Maar ik ben toch geen 20 meer en het lieve lijf gaat wat sputteren. Het hoofd ronkt, de oren suizen, het evenwicht is niet om over naar huis te schrijven en verder rammelt de rest ook een beetje.
Omdat we naast de winkel wonen zou ik natuurlijk gewoon kunnen gaan koken terwijl de winkel nog open is maar op een of andere manier komt er altijd nog iemand op een cruciaal moment - en verpietert of verbrandt er iets. Of er moet nog een boodschapje gehaald worden wat dan pas ná half 6 gedaan kan worden - en eten we weer eens op Mediterraanse uren . Dus hebben we een knoop doorgehakt: met de winter voor de deur gaan we de openingstijden iets veranderen: om 5 uur gaat - door de weeks - de toko dicht!
(en ik beloof niets, misschien bevalt het wel zo goed dat het zo blijft)

Dus............. ik ga koken! Morgen om 9 uur kun je weer in de stenen winkel terecht, en op mijn blog 24/7


9 opmerkingen:

 1. Je hebt helemaal gelijk hoor. Kun je lekker om half zes eten en om half zeven is alles aan kant en weer tijd voor andere dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt helemaal gelijk want dan kun je tenminste rustig koken en daarna lekker eten.
  En je hebt daarna nog een hele avond voor de boeg voor andere leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk. Zou een half uurtje later open gaan ook nog een optie zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk heb je. Is om 9 uur open gaan ook wel echt nodig? Ik zou denken dat doordeweeks open zijn van 10-17 uur toch ook prima is. Dan heb je 's ochtends wat tijd om voorbereidingen te treffen voor het eten die avond, of om nieuwe voorraad een plekje in je winkel te geven (ik lees regelmatig dat je daar 's avonds mee bezig bent).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél verstandig! En 's morgens 9.30 u. is hier ter plaatse heel normaal. Je bemt uiteindelijk geen supermarkt!
  Hoewel... wel een wolsuper!😆

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groot gelijk heb je! Ook op tijd aan jezelf denken, je zou ook 's morgens wat later kunnen opengaan en dan al voorbereidingen doen voor je maaltijd, deed ik vroeger zelf ook toen ik ging werken. Ik startte pas om half 10 maar stond om 7 op zodat ik nog eens iets kon doen zoals koken, soep maken, stofzuigen, strijken.... Denk er maar eens over na!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed besluit! Hier in Alphen is de Echtstudio niet meer open tijdens koopavond. In het begin denk je nog weleens he nu moet ik tot morgen wachten, maar dat is zo gewend.
  En ik sluit me aan bij de andere dames, ook om 9u 's morgens open is niet echt nodig (ok misschien wel voor de zaak van Ali en dan is het verwarrend dat je nog geen wolletjes zou kunnen kopen terwijl de winkel wel open is.....)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel verstandig Jeanet, je moet een kaarsje niet aan 2 kanten branden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...