Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 1 augustus 2019

Sammy


Toen we laatst in dat prachtige bloemenweitje waren hebben we unieke foto's kunnen nemen van wat projectjes uit onze winkel. Zo namen we dekentje Sammy mee, ik schreef er hier over.


Dit patroon van Haakplein is een heerlijk zomer-project. Je kunt het patroon eenvoudig aanpassen aan welke maat je maar wilt. Een heerlijke deken voor op de bank, een baby-dekentje voor ledikant of wiegje - alles is mogelijk. Het patroon is niet te moeilijk, je krijgt het snel onder de knie.



Wij maakten een aantal pakketten voor dit dekentje, die vind je hier terug. Wil je liever het bijbehorende kussen? Die vind je hier. Op het bijgeleverde patroon staan de deken, het kussen en een sjaal. Toch liever alleen het patroon? Dat koop je bij Haakplein

Er zijn veel meer mogelijkheden qua materiaal en/of kleur dan die zijn aangegeven in de webshop. Kom gerust eens langs in de winkel of mail voor alle mogelijkheden.
Het dekentje ligt in de winkel.





1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto's van het deken!
    Zo kleurrijk met al die mooie bloemen.

    BeantwoordenVerwijderen