Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 19 augustus 2019

Verhuizen

En dan is het zo ver! Kindlief is verhuisd naar het noorden. Met een busje vol en hulp van vrijwel de hele familie was het verhuizen uiteraard een peulenschil.


Nadat we een heleboel spullen hadden afgeleverd bij het studentencomplex vertrok Miriam met vader en oudere broers naar het Zweedse warenhuis om de extra's. Best lucratief om je oudere broers mee te nemen 😉 en ook papa deed nog een duit in het zakje. 

Daarna begon een soort familie-bouw-project en in een mum van tijd zat kindlief er warmpjes bij.



Met wat Zeeuws én wat Perzisch in haar nieuwe kamer zal ze zich vast snel thuis voelen daar!
En kijk wie ook mee mocht:


Het betekende wel dat ik 2 dagen niet aan brei- en haakwerk heb gedacht en ook mijn mailbox niet heb geopend..... oei! Dat was even slikken, vanavond. Maar ik ga mijn uiterste best doen om alles te beantwoorden en te verwerken.





7 opmerkingen:

  1. Sommige dingen gaan nu eenmaal voor he...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zit er er gezellig bij hoor. Hopelijk voelt ze zich snel thuis daar. Succes met alle mailtje hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat goed Jeanet, dan is familie toch maar weer alles zeg, en broers etc. Het heeft hier ietsje langer geduurd door manlief alleen, Enne, ik mag van zoonlief ook zo,n mooie kleurige mascotte breien, Joepie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahhh ❤️ Leuk! En als je hier ergens in de buurt bent en wat nodig hebt moet je maar roepen he 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Miriam, heel veel plezier in je nieuwe (mooi ruime!) kamer, en bij je studie. Zwolle is een ontzettend gezellige stad, mijn dochter studeert er ook (maar woont gewoon bij mij in Drenthe, die afstand is goed te doen). Wat een fijne familie hebben jullie toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wowie, dat ziet er goed uit!! Lekker ruime kamer en daar zal ze zich vast wel gauw thuis voelen. Goed idee om met gezelschap (met portemonnee) naar de ikea te gaan, hihi. Veel woonplezier hier in Zwolle Mirjam!

    BeantwoordenVerwijderen