Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 19 augustus 2019

Verhuizen

En dan is het zo ver! Kindlief is verhuisd naar het noorden. Met een busje vol en hulp van vrijwel de hele familie was het verhuizen uiteraard een peulenschil.


Nadat we een heleboel spullen hadden afgeleverd bij het studentencomplex vertrok Miriam met vader en oudere broers naar het Zweedse warenhuis om de extra's. Best lucratief om je oudere broers mee te nemen 😉 en ook papa deed nog een duit in het zakje. 

Daarna begon een soort familie-bouw-project en in een mum van tijd zat kindlief er warmpjes bij.Met wat Zeeuws én wat Perzisch in haar nieuwe kamer zal ze zich vast snel thuis voelen daar!
En kijk wie ook mee mocht:


Het betekende wel dat ik 2 dagen niet aan brei- en haakwerk heb gedacht en ook mijn mailbox niet heb geopend..... oei! Dat was even slikken, vanavond. Maar ik ga mijn uiterste best doen om alles te beantwoorden en te verwerken.

7 opmerkingen:

 1. Sommige dingen gaan nu eenmaal voor he...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zit er er gezellig bij hoor. Hopelijk voelt ze zich snel thuis daar. Succes met alle mailtje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat goed Jeanet, dan is familie toch maar weer alles zeg, en broers etc. Het heeft hier ietsje langer geduurd door manlief alleen, Enne, ik mag van zoonlief ook zo,n mooie kleurige mascotte breien, Joepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh ❤️ Leuk! En als je hier ergens in de buurt bent en wat nodig hebt moet je maar roepen he 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Miriam, heel veel plezier in je nieuwe (mooi ruime!) kamer, en bij je studie. Zwolle is een ontzettend gezellige stad, mijn dochter studeert er ook (maar woont gewoon bij mij in Drenthe, die afstand is goed te doen). Wat een fijne familie hebben jullie toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wowie, dat ziet er goed uit!! Lekker ruime kamer en daar zal ze zich vast wel gauw thuis voelen. Goed idee om met gezelschap (met portemonnee) naar de ikea te gaan, hihi. Veel woonplezier hier in Zwolle Mirjam!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...