Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 27 augustus 2019

Vaatdoek

Een vaatdoek, zo voel ik me vandaag! Een vieze, dat wel 😉...
Ik plak, ik ben klef en nat. Het stinken probeer ik te voorkomen maar ik weet het zo net nog niet...
Bovendien ben ik zo sloom als een slak, totaaaal niet productief.
De dag begon met een kwijtgeraakt pakje. Stond in Amsterdam (bijna goed, ook met een 'A') - dus kon ik ook een paar bestellingen hier niet klaarmaken. Tot mijn verbazing - en opluchting - durfden enkele klanten vandaag toch een wol-winkel binnen te stappen en heb ik mijn dag niet in volledige ledigheid doorgebracht (wat een rare woordencombinatie! vol-ledige ledigheid).
Afijn, melig ben ik ook. Laten we dit blogje maar kort houden..... 😂


Foto en patroon: Drops

Om bij het thema te blijven: vaatdoekjes! Pak je stekenboek (haken of breien) en ga lekker met katoen aan de gang. Deze is van Garnstudio, maar je kunt naar hartenlust uitproberen met allerlei steekjes! 
Morgen weer een zinniger bijdrage van mij!




6 opmerkingen:

  1. Jij bent niet de enige die een slome slak is. Ik ben ook niet vooruit te branden gewoon 😀😀
    Ik ben gewoon niet gebouwd voor dit weer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik voel met je mee, er komt hier ook weinig uit m'n handen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen Jeanet. Hier begint het net een beetje te spetteren ... weet je al wanneer het blad Landleven uitkomt waar jij in genoemd wordt ?? groetjes L.H.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou het Novembernummer moeten zijn! Met warme breisels en zo - laat die kou maar komen!

      Verwijderen
  4. Hihihi...heerlijk melig! Al ietsje beter vandaag toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik snap je volledig. Na de regen en onweer van vanochtend bleef het benauwd. Ton kwam de zon en werd het weer warm. En binnen is het niet koeler te krijgen. Gelukkig kon ik vanmiddag door het windje lekker buiten haken. Wat een verademing was dat.

    BeantwoordenVerwijderen