Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 15 augustus 2019

Brei- en Haakclub - we gaan weer van start!

Het is mooi geweest! Niks geen lage versnelling meer, we gaan weer een tandje bij zetten. Véééél te lang geen brei- en haakclub meer gehad, dus we gaan echt niet wachten tot september hoor 😉!


Ik heb iedereen gemist, ik heb zin in vrolijke avonden en schuddebuiken van het lachen, ik wil weer een keer uithalen wat ik op de brei- en haakclub heb gebreid omdat het vol fouten zit 😁.


Dus! We gaan weer van start: volgende week donderdag-avond - 22 augustus - beginnen we weer. Tot de Feestdagen staan de datums al vast en die wijken een beetje af van wat jullie gewend zijn!
Zet maar in de agenda, de data t/m eind 2019 zijn:

 22 augustus
 5 en 19 september
 3, 17 en 31 oktober
 14 en 28 november
 12 december


We starten weer rond half 8 en ronden af om half 10. Koffie, thee en lekkers staan klaar. 
Ben je nog nooit geweest? Je bent van harte welkom! Neem je handwerkje mee, voor de rest zorgen wij. 


PS: onze student is er dan misschien wel voor het laatst bij!





2 opmerkingen:

  1. O wat jammer toch dat ik te ver weg woon. Het lijkt me gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat wordt weer een gezellige boel bij jullie. Iedereen die gaat heel veel plezier hoor.

    BeantwoordenVerwijderen