Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 1 augustus 2019

Sammy


Toen we laatst in dat prachtige bloemenweitje waren hebben we unieke foto's kunnen nemen van wat projectjes uit onze winkel. Zo namen we dekentje Sammy mee, ik schreef er hier over.


Dit patroon van Haakplein is een heerlijk zomer-project. Je kunt het patroon eenvoudig aanpassen aan welke maat je maar wilt. Een heerlijke deken voor op de bank, een baby-dekentje voor ledikant of wiegje - alles is mogelijk. Het patroon is niet te moeilijk, je krijgt het snel onder de knie.Wij maakten een aantal pakketten voor dit dekentje, die vind je hier terug. Wil je liever het bijbehorende kussen? Die vind je hier. Op het bijgeleverde patroon staan de deken, het kussen en een sjaal. Toch liever alleen het patroon? Dat koop je bij Haakplein

Er zijn veel meer mogelijkheden qua materiaal en/of kleur dan die zijn aangegeven in de webshop. Kom gerust eens langs in de winkel of mail voor alle mogelijkheden.
Het dekentje ligt in de winkel.

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto's van het deken!
    Zo kleurrijk met al die mooie bloemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...