Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 29 augustus 2019

Van het een komt het ander....

Vandaag kwam er weer zo'n heerlijk doosje Swobbel-bolletjes binnen. Wat een timing! Want na nog een uitzonderlijk zomer-piekje a.s. zaterdag lijkt het daarna uitstekend weer te worden voor sokken en dan zijn dit wel weer héle leuke kleurtjes. Er zitten een paar nieuwe kleurencombi's bij.
De meeste bolletjes zijn 2 x 35 gram - dat is genoeg voor een paar sokken tot maat 40. Maar het kan natuurlijk zomaar zijn dat je tóch nog wat overhoudt van zo'n bolletje. Weggooien doen we natuurlijk niets en daarom vind ik het zo leuk om je de volgende sokken van Janet te laten zien!

Je breit met zo'n Swobbeltje van die hele leuke verloopsokken van roze naar grijs....


... dan hou je toch wat grijs over en dat past eigenlijk prima bij zo'n geel-groene Swobbel.
Bovendien kun je dan ook wat oefenen met 2 kleuren...Ach, wat zonde - toch weer wat groen over....
En ook nog aardig wat wol over van zo'n handgeverfde streng!
En samen? Weer super mooie - héle unieke sokken 😀Hier word ik zó blij van!


Natuurlijk kun je zo'n Swobbel ook "gewoon" breien:In de winkel heb ik verschillende kleuren - in 2 x 35 grams-bollen (tot maat 40) en enkele 2 x 50 gram. Voor wie morgen of zaterdag langs komt... je hebt dan eerste keus. Ik probeer de rest dit weekend in de webshop te plaatsen.4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...