Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 30 april 2019

Sjaals!

Zou het door de mei-vakantie komen? Of het uitmuntende handwerk-weer? Vandaag kwamen zoveel mensen een draadje halen voor verschillende projecten! Toen we vanmiddag even aan het bijkomen waren stopte er een busje van een onbekende pakketdienst. Zou het al............? Jaaa, Bingo! Superblij was ik met de zware doos vol met het nieuwe boek van Sascha "Sjaals":



Wow, wat is dit een leuk boek, zeg! 20 patronen van zeer verschillende sjaals, voor de zomer en winter, grote en kleine, dikke en dunne. Van elk patroon staan er ook 2 varianten in het boek. Zo zie je heel goed wat het garen met je patroon doet. Het boek is ontzettend leuk vormgegeven. Sascha is zelf model en laat zien hoe prachtig draagbaar deze sjaals zijn, voor elke gelegenheid!



Het boek is een hardcover - met zo'n mooie linnen band, heeft duidelijke beschrijvingen én schema's. Weet je nog geen cadeautje voor moederdag? 😉

Het boek ligt uiteraard in onze winkel maar je kunt het ook bestellen via onze webshop . In onze winkel zijn al heel veel voorbeelden uit het boek te zien - dankzij Ans die alle patronen testte. 
Dit is wel een van mijn favorieten, denk ik . Door zijn vorm valt deze prachtig over je schouders. 
Gemaakt van een bol Unicat (kleur Strandkiezel)




En kom je naar ons Brei- en Haakfestival op 1 juni? Dan kun je Sascha zelf ontmoeten! Ze wil dan vast het boek voor je signeren en we hebben uiteraard dan ook - naast het boek - vele garens uit het boek op voorraad.








4 opmerkingen:

  1. Wat een mooi boek is dit geworden . Echt super !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je geeft een mooi inkijkje in dit nieuwe boek. Ik krijg opeens echt zin om sjaals te haken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me een heel mooi boek! Leuk inkijkje geef je ons.
    En ja, het is fijn handwerk-weer deze week ;-). Boffen dat ik vakantie heb.
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige sjaals maakt ze toch. Ik vind het voorbeeld met 'strandkiezel' super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen