Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 1 april 2019

Draadjes en Praatjes - een nieuwe groep!

In de ruim 7 jaar dat ik dit blog bijhoud heb ik honderden (meer?!?) mails gekregen met foto's van de prachtigste werkstukken. Van handgeverfde wolletjes, van kant-en-klare pakketten, van héle creatieve uitspattingen, van allerlei Zeeuwse projectjes . Ik zou ze jullie zo graag allemaal willen laten zien maar het is helaas ondoenlijk  - dan kan ik wel 3 blogposts per dag schrijven. Toch is het wel ontzettend leuk om van alles met elkaar te delen (tenslotte komt niet iedereen op de brei-club...)

Dus.......... heb ik een groep aangemaakt op Facebook waar je alle projectjes, draadjes, werkstukken-groot-en-klein aan anderen kunt laten zien:


Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor deze Facebook-groep, waarin je naar hartenlust je projectjes en draadjes kunt delen en kunt reageren op die van anderen (en nog meer inspiratie op doen), we noemden de groep Draadjes en Praatjes van Blij dat ik Brei

De basis van het hele social media gebeuren blijft gewoon lekker dit blog, waar we niet alleen de draadjes en plaatjes delen, maar de praatjes (= inhoud) het belangrijkste deel blijft.


5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Er wordt ontzettend enthousiast gereageerd, zo kan iedereen zijn projectje aan anderen laten zien!

   Verwijderen
 2. Leuk, ik volg je blog heel graag.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat leuk. Ik heb me aangemeld hoor :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee voor mensen die op Facebook zitten. Ik ben na alle problemen rond Facebook daarmee gestopt. Gelukkig volg ik trouw dit gezellige blog.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...