Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 2 april 2019

IJsvogel-trui

Sascha (die je kent van de lappenpoppen en alle mooie sjaals) heeft een prachtige, gehaakte trui ontworpen! Het is best lastig om mooie patronen te vinden van gehaakte kledingstukken in verschillende maten, maar dit is dus een aanrader:


Ze haakte de trui met Rowan Felted Tweed - ook zo'n prachtig garen. Het patroon is beschreven in 5 verschillende maten en is te koop via Ravelry en Etsy (in het Nederlands en Engels).
Dit garen hebben we in veel kleuren in de winkel.



Ans testte dit leuke patroon en deze versie (gehaakt van de Amore 160 van Borgo de Pazzi) mag een poosje in de winkel logeren. H'm, voor Miriam zit hij als gegoten!

 

Het is erg afhankelijk van de maat hoeveel garen je nodig hebt, daarom heb ik geen kant en klare pakketten voor de webshop gemaakt. In onze winkel is heel veel keuze in kleuren en materialen voor deze leuke trui - even langskomen dus! (En woon je toch te ver weg mag je uiteraard ook mailen)


Ik ben superblij dat Sascha in juni komt naar het Brei- en Haakfestival. In dit eerdere blogbericht vertelde ik al over de facebook-groep rondom het nieuwe boek van Sascha. Heb je je nog niet aangemeld hierbij? Dan vooral even DOEN! Bij 2500 leden verloot Sascha maar liefst 25 van haar eerdere boeken onder de leden, en het aantal is bijna bereikt. Wil je kans maken op een boek - of gewoon op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen rondom haar nieuwe boek dat eind april uitkomt? Meld je dan aan!

Tja, over Facebookgroepen gesproken......... ik ben helemaal flabbergasted van de gigantische respons op de Draadjes en Praatjes-groep! In een etmaal hebben zich al 450 enthousiaste leden aangemeld en zoveel prachtige projectjes laten zien. Hier krijg ik spontaan wel wat opvliegers van 😉. Wil je ook aan andere lezers laten zien wat je hebt gemaakt van onze draadjes en projectjes? Kom er dan bij!







4 opmerkingen:

  1. Mooie trui, mooi meisje.
    Gr. Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi!

    I like it. You have a true talent.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ook mogen testhaken Ondertussen heeft mijn ma mijn trui al in beslag genomen dit weekend. Ik ben er nu nog ene voor mezelf begonnen dus....
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie trui. Vooral de blauwe versie is top. Leuk idee om het model met de trui in actie op de foto te zetten. Ze ziet er goed uit met deze trui.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen