Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 10 april 2019

Lentekleurtjes

Kijk, als dit soort kleurtjes binnen gaan komen weet ik weer dat de lente écht in gang is gezet!


Zojuist heb ik de bollen Rozenkwarts, Hibiskus, Brause, Flessengeest, Mossel en Waterval in de webshop gezet. Ik heb maar een beperkte voorraad van deze nieuwe kleuren in de winkel, maar ik kan ze altijd weer bestellen. Reken dan op ca. 3 weken levertijd! (Maar de lente is nog jong)

Flessengeest is een gouweouwe: Ans maakte al eens dit leuke patroon van deze kleur, gebaseerd op het diamant-stofje uit de serie Zeeuws Schortenbont. Natuurlijk kun je dit patroon nog steeds vragen bij een bestelling van unicat!
Blij dat deze kleur weer terug is in het assortiment!
 

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...