Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 13 april 2019

Wolwinkeltje

Terwijl we in de weer zijn met taarten en ander feest-lekkers (dochterlief wordt volgende week 19) vergeet ik bijna te bloggen. Maar gelukkig kreeg ik deze superleuke link aangereikt door Hanneke (die het filmpje én alles wat er in voor komt maakte!!): Kijk en geniet!


Héél fijn weekend!
8 opmerkingen:

 1. Fantastisch, wat is dit mooi gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf filmpje. De verkoop is goed in het wolwinkeltje. Dit is een mooi filmpje voor het weekend.

  Fijn weekend voor jou en jouw gezin, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig!!!
  Wat ontzettend leuk; hoeveel uur werk zit hier niet in!
  Mijn complimenten aan de maakster.

  Groet, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAUW wat super gedaan. Ook van mij complimenten hoor Hanneke. Zo komt jouw handwerk echt tot leven.
  Jeanet alvast gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk filmpje, die sfeer......, groeten mia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fast genau so sah der Woll- und Mercerieladen in der Kleinstadt aus, in der ich aufwuchs. Leider sind die meisten der Läden von damals nicht mehr da. Umso schöner fand ich den kleinen Film, in dem meine ganz persönlichen Schulkind-Erinnerungen nochmals aufgefrischt wurden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...