Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 25 april 2019

Op het nippertje

De kans dat je op Koningsdag een poosje binnen zit (kacheltje aan, onder een dekentje) is best groot als ik de weerberichten moet geloven. Het wordt in elk geval "frisjes" in vergelijking met vorig weekend en er zal beslist ook nog wel wat uit de lucht gaan vallen.
Wil je verzekerd zijn van een brei- of haakwerkje of genoeg garen? Dan moet je morgen even langskomen want op zaterdag zijn we gesloten en zitten we ook aan de Oranje Tompouce. Volgens mij is het dit weekend prima weer voor warme, zelfgebreide sokken 😉, we hebben weer een mooi voorraadje handgeverfde wol aangelegd.

(een waarheid als een koe!)

En als je toch nog even voor Koningsdag aan de gang wilt: het is op het nippertje maar als je alles laat vallen lukt het vast nog om deze af te krijgen:

Foto en patroon: Haakidee

Het patroon is te koop bij Haakidee. En in andere kleuren natuurlijk ook erg geschikt voor verkleedpartijtjes. En onder dit label vind je nog veel meer ideetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...