Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 11 april 2019

Tulpjes

Dat het 's morgens nog venijnig koud kan zijn merkten we wel vandaag! Handschoenen of polsmoffen zijn echt nog geen overbodige luxe als je 's morgens op de fiets stapt. Deze polsmoffen zorgen toch dat de lente in de buurt blijft:


Je vindt het gratis patroon via Ravelry (Engels en Duits - mét schema) en als je helemaal in stijl wil blijven dan maak je ook deze sokken nog erbij! Dat patroon vind je hier.


Had ik al gezegd dat je nooit genoeg restjes sokkenwol kunt hebben? Maar voor wie die restjes nog een beetje wil aanvullen: we hebben een hele kast vol effen kleurtjes - je kunt je helemaal uitleven 😊. 

Het wordt de komende week weer aardig schuiven met draadjes en kastjes. Er kwam weer van alles binnen deze week aan nieuwe draadjes en kleurtjes en dat moet beslist nog een plekje krijgen.... liefst eerste rang...

7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...