Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 16 april 2019

Lentekriebels

Tjonge, wat vliegen de dagen toch. Gisteren heb ik het bloggen overgeslagen, dat had ik willen doen terwijl ik ook wat strengetjes in de kleurenpan had liggen, maar toen het bericht kwam dat de Notre Dame in brand stond kwam er weinig meer uit mijn handen - we bleven het nieuws volgen....... We waren er in 2013 , in het jaar dat de kerk 850 jaar bestond.

In het weekend vierden we Miriams verjaardag, vandaag wordt ze 19 lentes jong!

 

Toch hebben een paar strengen nog een kleurtje gekregen, ze hangen te drogen op het rekje - en dat gaat lekker snel in dat lente-zonnetje. Morgen liggen ze in de winkel. Opeens komt de datum van 1 juni (Brei- en Haakfestival) best snel dichterbij en dan is het fijn dat ik een leuke voorraad handgeverfd garen heb liggen, toch? 


Ondertussen zijn we leuke ideeën en garens aan het verzamelen voor 1 juni. Een tipje van de sluier?


of deze ?


Natuurlijk hoef je niet te  wachten tot 1 juni want veel van deze leuke bolletjes liggen al in de winkel, maar we zijn druk bezig om er ook voorbeelden bij te maken. 
Ondertussen genieten we van het heerlijke lente weer, de voorspellingen voor het Paasweekend zijn geweldig. Mocht je nog een draadje nodig hebben om straks breiend en hakend te kunnen genieten van het heerlijke lenteweer: we zijn de hele week open!


2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van jouw dochter. Jouw kleine, lieve meisje is nu een knappe jonge vrouw. Ik denk dat veel mensen terug dachten aan hun bezoek aan de Notre Dame. Het was zo onwerkelijk om dat bijzondere gebouw te zien branden.
  Je heb weer prachtige strengen gemaakt. Maar of je die nog op 1 juni in jouw winkel hebt? Ze zien er zo aantrekkelijk uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter!
  Ja, dat heeft wel impact, hé, die brand!
  Prachtige strengen wol, wat een feest :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...