Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 9 maart 2019

Wanne in Sokkenwol

Gisteren zei ik het al in mijn blog maar aan het eind van de week kan ik echt wel concluderen dat het de Week van de Sokkenwol was. Het woord sokkenwol dekt absoluut niet de lading als je alleen maar aan sokken denkt. Want we breien er ook visserstruien en Zeeuwse Dekens van, een Zeeuwse Tas, baretten, sjaals en omslagdoeken. Of we haken die - en vergeet de amigurumi niet. Sokkenwol is sterk, vrijwel altijd machine-wasbaar, vormvast en heeft een lange looplengte.

Deze week liet Riet op haar blog deze schitterende Wanne-omslagdoek zien. Wat een beetje kleur doet!! Het patroon komt door de prachtige combinatie van kleuren heel goed uit, het middenstuk gemêleerd, de rand met 2 effen kleuren. En het zal je niet verbazen: het is allemaal sokkenwol!


Op het blog van Riet vind je meer informatie en foto's.

(met dank aan Riet voor de mooie foto's)

Wat je met 1 patroon kan doen.... én met sokkenwol 😉.
Als je bij ons wolletjes koopt krijg je het patroon van Wanne er gratis bij. Wil je het patroon liever los kopen, dat kan hier.

***********

Let op! A.s. woensdag 13 maart is de winkel gesloten i.v.m. Biddag.







1 opmerking:

  1. Ik heb even bij Riet gekeken hoor. Grappig hetzelfde patroon maar dan met dikker garen en wat krijg je dan een totaal andere omslag doek. Prachtig geworden.

    BeantwoordenVerwijderen