Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 12 maart 2019

De laatste

Volgende week gaan we weer met veel kleurtjes aan de slag, er moeten heel veel strengetjes geverfd worden voor het Verrassings-abonnement! Er is weer een hele grote doos met ongeverfde strengen binnen gekomen.


De inschrijving loopt op zijn einde, er is (op het moment van schrijven) nog 1 plekje voor een luxe-abonnement en nog 6 voor het sokkenabonnement, (waar je uiteraard ook andere dingen van kan maken). Dan zijn we echt aan het maximum. Wil je nog meedoen, wacht niet te lang. Vol = echt vol!
Rond 1 april gaan de eerste strengen op de post......



LET OP! Morgen , 13 maart zijn we gesloten!


4 opmerkingen:

  1. ben zo benieuwd wat het gaat worden Jeanet !! Verleden jaar ook mee gedaan. Nu doe ik mee met de luxe, tegen de tijd dat de streng komt zat ik echt op de post te wachten. Zoooo leuk. Fijne avond.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ik nét te laat was... toen ik op bestelling ‘afronden’ klikte was het luxe abonnement (denk ik) net uitverkocht...:-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas Gonneke, het Luxe abonnement is inderdaad nu echt uitverkocht! Maar je woont dichtbij genoeg om de nieuwste aanwinsten in de winkel te bewonderen, want uiteraard blijft er ook genoeg voorraad in de winkel!

      Verwijderen
  3. Ik verheug me erop om te komen kijken, voelen en ruiken aan al die mooi geverfde draadjes! En om er iets moois van te gaan maken...

    BeantwoordenVerwijderen