Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 27 maart 2019

Even praktisch!

A.s. zaterdag ben ik een dagje afwezig. Samen met 2 collega's ga ik op stap naar de Internationale Vakbeurs in Keulen om ons onder te dompelen in nieuwe inspiratie voor onze winkels (en dus voor jullie!)
Ik heb daar zo'n zin in! (Met 2 collega's op stap is écht leuk!!). Het betekent echter dat a.s. zaterdag 30 maart de winkel bemand wordt door Ali en open is van 9.00 - 13.00 uur.

*****

Nóg iets praktisch! De website Visserstruien.eu gaat digitaal verhuizen! Dat gaat gebeuren vanaf vrijdag 29 maart a.s. en duurt ongeveer een weekje. Wil je nog patronen gebruiken vanaf je account op deze website (of nog wat bestellen?): doe dat dan snel! Uiteraard is de website en je account na 8 april weer gewoon bereikbaar.

******

En ik ben vandaag aardig in de weer geweest met inpakken........ morgen gaan deze doosjes op de post!


Binnen enkele dagen ontvangen de abonnement-houders hun eerste streng door de brievenbus. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

En dan nog maar een leuk ideetje na al deze praktische dingen:


Om in Lente-sferen te komen 😉!
Het gratis Engelse patroontje vind je hier.


5 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier Jeanet, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier op de beurs. Ik ben reuze benieuwd naar m'n strengetje garen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn strengen zijn er en ze zijn heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier! Was rustig gister! En WAUW ik ben heeeeel blij met Mn streng 🥰🥰🥰

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...